Uitzending
Koffietijd - Aflevering 102

Aflevering 102

Koffietijd

19-1-2016

| 725 x bekeken | 0 reacties
5
Michael Boogerd is te gast om te vertellen over zijn carrière als wielrenner. In 2013 biechtte hij zijn jarenlange dopinggebruik op. Filemon Wesselink schreef hier een boek over en beide heren gaan uitgebreid in op dit onderwerp. Willeke Alberti schuift aan en praat over haar rol in de bioscoopfilm 'Woezel en Pip'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Caspar maakt erwtensoep
In de koudste dagen van het jaar houdt de Hollandse schaatskoorts onze harten warm. En onze handen? Die warmen we aan een kopje traditionele erwtensoep. Caspar maakt zijn versie met veel lekker veel groente!

Terug in het verleden met Esther Vergeer
Esther Vergeer, Nederlands grootste tennisster, zet zich na haar tenniscarrière in voor het rolstoeltennis. Hoe vult ze haar tijd in? Pernille gaat samen met Esther terug naar waar het allemaal begon.

Zorg voor je keel!
Gemiddeld kunnen mensen zo'n 2 tot 3 keer per jaar ondersteuning voor de keel gebruiken. Belangrijk is om te zorgen voor een goede weerstand, en voor je keel. De verschijnselen kunnen een gevolg zijn van droge lucht of intensief gebruik van je stem, maar ook van een beginnende verkoudheid.Marcel van A. Vogel komt hierover vertellen!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Michael Boogerd, Willeke Alberti en Esther Vergeer te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 102 werd uitgezonden op dinsdag 19 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie