Uitzending
Koffietijd - Aflevering 84

Aflevering 84

Koffietijd

27-12-2018

| 576 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Koningshuiskenner Rick Evers blikt terug op 2018 en kijkt vooruit naar 2019. -Presentator en cabaretier Klaas van der Eerden vertelt over het programma 'CupCakeCup' en zijn plannen voor 2019.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Quinty en Klaas freestylen op de piano
Klaas speelt voornamelijk dwarsfluit, maar kan ook een stukje op de piano...

Yurena krijgt een feestelijk kapsel
Wij gaan kijken naar Mika. Hij gaat op huisbezoek bij dames die een feestelijk kapsel nodig hebben voor tijdens de feestdagen.

CupCakeCup is het best bekeken kinderprogramma
Het is inmiddels een traditie in de kerstvakantie. Jonge baktalenten strijden dan weer om de felbegeerde Gouden CupCakeCup.

Straatprijs in Dronryp
Onze Gaston is weer op pad geweest met zijn goedgevulde enveloppen. Dit keer heeft hij veel mensen in Dronryp blij kunnen maken.

De Zeven Zussen - Lucinda Riley
Het Boek van de Maand of beter gezegd Boekenserie van de Maand is in december: De Zeven Zussen van Lucinda Riley. Lucinda Riley staat in wereldwijd in de bestsellerlijst met deze serie. Koffietijd kreeg exclusief de gelegenheid om haar op te zoeken in London.

Goden van Egypte
In het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden is sinds 12 oktober de grootste expositie ooit over het oud Egyptische godenrijk te zien. De tentoonstelling 'Goden van Egypte' brengt de fascinerende Egyptische godenwereld tot leven.

Shepard's pie van kliekjes
Al je kliekjes van kerst verwerkt in een Britse klassieker.

Vivian is weer in Eastermar
We gaan naar de Stip. Die ligt al de hele week in het Friese Eastermar, waar afgelopen januari de Postcode Kanjer van 53,9 miljoen euro viel.

De jaarlijkse kersttoespraak van koning Willem-Alexander
Op 1e kerstdag heeft Rick Evers de jaarlijkse kersttoespraak van koning Willem-Alexander gezien, net zoals velen van ons. Wat viel er dit jaar op in zijn toespraak?

In deze uitzending van Koffietijd was Klaas van der Eerden te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 84 werd uitgezonden op donderdag 27 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie