Uitzending
Koffietijd - Aflevering 86

Aflevering 86

Koffietijd

31-12-2018

| 359 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Guido Weijers doet vanavond de oudejaarsconference en licht alvast een tipje van de sluier op. -Patrick Martens blikt terug op het showbizznieuws van 2018.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Guido Weijers worstelde met zichzelf
Ook dit jaar komt De Oudejaarsconference van Guido Weijers vanuit het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Dat is inmiddels traditie. Maar dat is dan ook de enige overeenkomst met andere jaren: ''Deze show is net als Guido compleet anders!''.

Visborrelplank
Uitgebreide visborrelplank om samen van te snoepen!

Tips voor veilig afsteken van vuurwerk
Oud & nieuw betekent voor veel mensen vuurwerk afsteken. Dit gaat gepaard met brand(wonden)gevaar. Hoe steek je als volwassenen n als kind veilig vuurwerk af?

30 Seconds met Patrick Martens & Guido Weijers
Wat is er leuker dan op oudejaarsavond een spel te spelen? Daar nemen wij vast een voorschot op, wij spelen met Guido Weijers en Patrick Martens het spel 30 seconds, de speciale 2018 editie.

Koffietijd ging Viral!
En van de hoogtepunten van Patricks rubriek in Koffietijd: de viral! Iedere week nam Patrick er n voor ons mee.

De Stip is voor de laatste keer in het Friese Eastermar!
De Stip ligt voor de laatste keer in het Friese Eastermar, waar afgelopen januari de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro viel!

In deze uitzending van Koffietijd waren Guido Weijers en Patrick Martens te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 86 werd uitgezonden op maandag 31 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie