Uitzending
Koffietijd - Aflevering 87

Aflevering 87

Koffietijd

1-1-2019

| 546 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We luiden het nieuwe jaar muzikaal in met o.a. Tommie Christiaan. -Verder aandacht voor de Postcode Kanjer.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Het wervelende 2018 van Tommie Christiaan
Tommie Christiaan vertelt bij Koffietijd alles over zijn afgelopen jaar!

De kluis zit dicht
Notaris Jan Piet van Harseler heeft de envelop, met daarin de plaats waar de PostcodeKanjer valt, in de kluis opgeborgen. Vanmiddag in 5 Uur Live wordt bekend gemaakt waar de PoscodeKanjer dit jaar is gevallen!

Wat voor jaar wordt 2019?
Trendanalist Christine Boland en trendpsycholoog Tom Kniesmeijer leggen uit hoe zij de trends voor het nieuwe jaar spotten en blikken vooruit.

3 soorten pita-pizza la Loy
Een heerlijke borrelplank voor in het nieuwe jaar!

De hoogste PostcodeKanjer ooit!
Vandaag is d dag. Vanmiddag valt de PostcodeKanjer van maar liefst 53,9 miljoen euro. Vallen de miljoenen dit jaar op uw postcode? Gaston Starreveld en Bea Post, prijswinnaarbegeleider van de Nationale Postcode Loterij, vertellen er alles over!

Goede voornemens voor 2019
1 januari, het begin van het nieuwe jaar. Veel mensen maken goede voornemens, maar hoe zit het met de goede voornemens van onze gasten?

In deze uitzending van Koffietijd waren Tommie Christiaan en Gaston Starreveld te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 87 werd uitgezonden op dinsdag 1 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie