Uitzending
Koffietijd - Aflevering 68

Aflevering 68

Koffietijd

5-12-2018

| 379 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -William Spaaij over de musical 'Annie M.G. Schmidt'. -Frank de Boer over zijn bijzondere reis naar Tanzania die hij maakte samen met onze eigen Quinty. -Rossana Kluivert over haar rescue center voor zwerfhonden op Curaçao.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Tapdansen met Quinty en Loretta
Vandaag hadden we William Spaaij te gast die Loretta en Quinty een lesje tapdansen gaf. Bij Loretta en Quinty gingen de heupjes in ieder geval los.

Rossana on a mission
Rossana Kluivert is een echte dierenvriend en zet zich in voor straathonden op Curaçao. En daarvoor is niets haar teveel. Dat kunnen we zien in haar reallifesoap 'Rossana Kluivert on A Mission'.

Verzorging van de gevoelige huid
De winter is nu toch echt aangebroken. De temperatuur is gedaald, het is harder gaan waaien en de lucht is droger. Dat is niet zo fijn voor onze huid.

Speculaaskoekjes deluxe
Een echte zoete lekkernij voor in de wintermaanden

Gaston in Brabant
Gaston is deze keer met de gouden enveloppen onder zijn arm afgereisd naar Brabant.

Straatdichter Sjaak
Voor wie zijn gedichten nog niet af heeft is het te hopen dat ze de man die vandaag op de stip staat tegenkomen. De Stip ligt in Amsterdam.

'Ik ga op reis en ik neem mee...' - Frank de Boer
Voor de derde aflevering van 'Ik ga op reis en ik neem mee...' reist Quinty met voormalig profvoetballer Frank de Boer naar Tanzania. Daar zien zij met eigen ogen hoe het Liliane Fonds, samen met Human Rights Watch en lokale partnerorganisaties, zich inzet om kinderen met albinisme te beschermen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Annie M.G. Schmidt, Frank de Boer en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 68 werd uitgezonden op woensdag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie