Uitzending
Koffietijd - Aflevering 69

Aflevering 69

Koffietijd

6-12-2018

| 472 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Een feestelijke uitzending, de laatste vanuit de villa in Eemnes! Anita Witzier en Irene Moors waren regelmatig te gast en blikken terug op de afgelopen jaren. Ook vertellen ze over de goede doelen waarmee ze verbonden zijn. En ook Frans Bauer, de 3J's en Wolter Kroes zijn aanwezig!

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wolter Kroes - We Gaan Nog Even Door
Donderdag 6 december is de laatste keer dat Koffietijd uitgezonden wordt vanuit onze oude vertrouwde villa en daar moeten we natuurlijk bij stilstaan. Zanger Wolter Kroes is regelmatig te gast geweest bij Koffietijd. Als hoofdgast, als muzikant maar k als ambassadeur van de VriendenLoterij. We blikken met hem terug op al zijn bezoeken aan de Koffietijdvilla en Wolter laat zijn nieuwe single We gaan nog even door aan ons horen!

De laatste momenten in de Koffietijd villa
Donderdag 6 december is de laatste keer dat Koffietijd uitgezonden wordt vanuit onze oude vertrouwde villa en daar moeten we natuurlijk bij stilstaan. Quinty, Pernille en Loretta lopen nog n keer door de villa.

10 seizoenen samenwerken met goede doelen
Koffietijd zendt op 6 december voor het laatst uit vanuit de villa in Eemnes. In deze aflevering blikken we terug op 10 seizoenen samenwerken met heel veel verschillende goede doelen.

De mooiste herinnering van Frans Bauer aan Koffietijd
Donderdag 6 december is de laatste keer dat Koffietijd uitgezonden wordt vanuit onze oude vertrouwde villa en daar moeten we natuurlijk bij stilstaan. Frans Bauer is in al die jaren Koffietijd maar liefst 18 keer langs geweest en mag dus niet ontbreken in deze feestelijke uitzending. We blikken met hem terug op de afgelopen jaren Koffietijd. Wat is Frans' gevoel bij Koffietijd? En wat is zijn leukste herinnering aan 10 jaar Koffietijd in de villa?

De beste momenten van Irene Moors in Koffietijd
Donderdag 6 december is de laatste keer dat Koffietijd uitgezonden wordt vanuit onze oude vertrouwde villa en daar moeten we natuurlijk bij stilstaan. Presentatrice Irene Moors is de afgelopen 10 seizoenen geregeld bij ons te gast geweest. Daarnaast is zij ambassadeur voor de VriendenLoterij en weet zij alles over de belangrijke samenwerking tussen de loterij en de goede doelen. In Koffietijd vertelt ze alles over haar ambassadeurschap en blikt ze met ons terug op onze jaren in de villa.

De leukste momenten van de afgelopen 10 seizoenen
Donderdag 6 december is de laatste keer dat Koffietijd uitgezonden wordt vanuit onze oude vertrouwde villa en daar moeten we natuurlijk bij stilstaan. Bovendien bestaat Koffietijd dit seizoen 10 jaar! Dat vieren we in een feestelijke uitzending van Koffietijd, voor het laatst in de villa in Eemnes.

In deze uitzending van Koffietijd waren Anita Witzier, Frans Bauer, Irene Moors en Wolter Kroes te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 69 werd uitgezonden op donderdag 6 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie