Uitzending
Koffietijd - Aflevering 51

Aflevering 51

Koffietijd

11-11-2019

| 319 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Operazangeres Francis van Broekhuizen treedt op met pianist Gregor Bak. -Bioloog Karin Bilo is campagnemanager bij World Animal Protection. -Oren Schrijver met het laatste entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Laat je niet misleiden door een glimlach
Op de foto met een dolfijn of dolfijnen die door hoepels springen: helaas gebeurt dit vandaag de dag nog wereldwijd. Bezoekers van dolfinaria zijn zich vaak niet bewust van het leed dat achter dolfijnenshows schuilgaat. World Animal Protection zet zich in voor het welzijn voor dolfijnen!

Auberginetosti
Een heerlijk gerechtje om je week mee te beginnen!

Een extra PostcodeKanjer van 10,7 miljoen!
De Postcodeloterij pakt dit najaar uit met maar liefst 2 PostcodeKanjers. De eerste viel gisteravond in Berk Hout, waar Vivian ter plaatse is om de stemming te peilen!

Kookboeken-foodmarket
Om kookboeken-week te vieren was zaterdag de jaarlijkse foodmarket bij boekhandel Scheltema. Je kon je niet alleen vergapen aan de mooiste kookboeken, je kon ook alles proeven! Voor het eerst werd dit jaar een prijs uitgereikt voor het multi-culinair kookboek.

Entertainmentnieuws met Oren Schrijver
Oren Schrijver neemt vandaag het laatste nieuws uit entertainmentland met ons door!

Kattenpraat met Karin Slaughter
Op een mooie najaarsdag had Loretta een afspraak met thrillerschrijver Karin Slaughter, en deze keer hadden ze het niet over haar boeken maar over iets anders wat erg belangrijk voor haar is...

Scoort Francis Broekhuizen een nummer 1 hit?
In 'Pauls nummer 1 show' probeert Paul de Leeuw iedere week een nummer 1 hit te scoren met steeds een andere muzikale gast. Afgelopen zaterdag deed hij dat met operazangeres Francis van Broekhuizen

Een fijne verrassing voor Annemarie
Annemarie wordt vandaag in het zonnetje gezet door haar tweelingzus!

In deze uitzending van Koffietijd waren Gregor Bak en Oren Schrijver te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 51 werd uitgezonden op maandag 11 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie