Uitzending
Koffietijd - Aflevering 52

Aflevering 52

Koffietijd

12-11-2019

| 224 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jim Bakkum vertelt over zijn nieuwe theatertour, over 'Sint On Ice' en de film 'Onze Jongens In Miami'. -Sterrin Smalbrugge over haar Videoland-serie 'Reptielengek'. -Tim Aanhane is de oprichter van 'Groene Golf', een organisatie die zich bezighoudt met duurzaamheid en klimaatverandering.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Jim Bakkum gaat het theater in met zijn solovoorstelling "Klein"!
Zanger en musicalster Jim Bakkum staat begin volgend jaar in het theater met zijn solovoorstelling "Klein". Daarin brengt hij een ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes. Het wordt een hele persoonlijke show met liedjes die hem persoonlijk raken.

Sterrin Smalbrugge is gek op slangen en hagedissen
De jungle is de natuurlijke habitat van Sterrin Smalbrugge. Zij is reptieldeskundige. Naast een boek en een theatershow over reptielen, is ze nu ook te zien in de nieuwe Videoland kinderserie "Reptielengek" waar ze met kinderen de natuur intrekt en hen alles leert over reptielen!

Een verrassing voor Corry
71 jaar en nog altijd zet ze zich in voor anderen. Vandaag zijn de rollen omgedraaid. Patrick mag Corry verrassen met het Cadeautje van Koffietijd. Daarin zit vandaag een waardebon van Specsavers voor een oogonderzoek n een nieuwe bril.

Lachoech
Jigal staat vandaag in de keuken en maakt lachoech! Ook wel Jemenitische duizend-en-n-gaten-pannenkoeken!

Duurzaam leven: hoe doe je dat?
Duurzaamheid is een hot topic. Vandaag drie gasten, die weten hoe een groot verschil, klein kan beginnen. Oprichter van de actie Groene Golf: Tim Aanhane en deelnemers Linda de Munck en Hein Brekelmans.

Lekker Bezig Nel! (aflevering 22)
In de rubriek 'Lekker Bezig' krijgen we een kijkje in de keuken van onze kijkers. Vandaag is dat de 91 jarige oma Nel.

In deze uitzending van Koffietijd was Jim Bakkum te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 52 werd uitgezonden op dinsdag 12 november door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie