Uitzending
Koffietijd - Aflevering 50

Aflevering 50

Koffietijd

8-11-2019

| 302 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Acteur Ridder van Kooten en musicalster Anne Appelo praten over veertig jaar 'Kinderen Voor Kinderen' en de jubileumshows. -Makkie Mulder is een van de vakjuryleden van Het Gouden Kookboek, dat is uitgereikt aan Vanja van der Leeden. Haar man, Remko Kraaijeveld, maakte de foto's van haar eerste kookboek, 'Indorock'. -Anouk Maas en Tanja Jess over de nieuwe theaterproductie 'Mijn Man Begrijpt Me Niet'.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Vanja van der Leeden won het Gouden Kookboek 2019!
Uit een shortlist van 5 genomineerde boeken maakte een vakjury gisteravond de winnaar van het Gouden Kookboek bekend. Bij ons te gast was vakjurylid Makkie Mulder en de winnaars: auteur Vanja van der Leeden en haar echtgenoot én fotograaf Remko Kraaijeveld.

40 jaar Kinderen voor Kinderen!
Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar. Twee weken geleden werd dit groots gevierd, met vier shows in Ahoy. En vandaag vieren we dit feestje verder in onze studio. Dat kan uiteraard niet zonder de presentatoren van Kinderen voor Kinderen: Ridder van Kooten en Anne Appelo.

Kinderen voor Kinderen - Reis mee!
40 jaar Kinderen voor Kinderen vieren we bij Koffietijd!

Mijn man begrijpt me niet
Tanja Jess, Victoria Koblenko en Anouk Maas spelen in de voorstelling 'Mijn man begrijpt me niet' en Tanja en Anouk vertellen er alles over bij Koffietijd.

De Koffiebus
Froukje was in Amersfoort, waar ze aan de slag ging als schenker bij de Koffiebus!

Een heerlijk weekendje weg voor Ton!
Het hele weekend relaxen en genieten van de natuur... Wie wil dat nou niet? Zo nu en dan mogen wij met het Koffietijd Cadeautje iemand blij maken met een heerlijk weekend weg, naar een van de Droomparken in Nederland. Vandaag is dat de handige buurman van Manon.

Ayam ingkung met frisse venkel-kokossalade en sambal tomat
Uit "Indorock" van Gouden Kookboek winnaar Vanja van der Leeden!

In deze uitzending van Koffietijd waren Anne Appelo, Anouk Maas, Makkie Mulder en Tanja Jess te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 8 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie