Uitzending
Koffietijd - Aflevering 157

Aflevering 157

Koffietijd

28-4-2020

| 135 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hoe is het nu met rapper YES-R?
Hij is rapper, entertainer, presentator, acteur en al 15 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphop-lijsten. Vanwege de Coronacrisis ging het lancerings-feestje van zijn nieuwe EP niet door, maar wij vieren het hier, samen met Yes-R!

Het is weer tijd voor een dansje!
Het is alweer tijd voor de derde dansles van Juvat! Dans je mee?

Tosti la Klaas
Deze tosti van Klaas laat zien hoe creatief een tosti kan zijn!

Wat is het taptoe-signaal bij de Nationale Dodenherdenking?
In bijna elke gemeente vindt op 4 mei een Dodenherdenking plaats. Maar dit jaar gaat die niet f in aangepaste vorm door. Alle trompettisten van Nederland zijn opgeroepen om thuis als ng het taptoe-signaal te spelen, vanuit het raam of in de tuin. Maar wat houdt dat eigenlijk in?

'Ik kook Van Harte voor jou!'
Een kwart van de Nederlandse bevolking voelt zich momenteel eenzamer. 'Ik kook Van Harte voor jou ' is een initiatief van Resto VanHarte en MAGGI. Daarmee willen zij mensen verbinden door te koken tegen eenzaamheid. Reineke doet mee aan dit mooie initiatief en kookt vandaag een extra portie.

Jan Heemskerk over de leukste artikelen
Jan Heemskerk is naast Koffieleuter ook fervent-vrouwenbladen-verslinder en praat ons bij over leuke en opvallende artikelen!

Prachtige muzikale initiatieven van Wolter en Glen
Op een 'normale' Koningsdag reizen Glen Faria en Wolter Kroes van podium naar podium. Maar helaas kon dat dit jaar uiteraard niet doorgaan. Toch bedachten de artiesten een creatieve manier om de ouderen in ons land een hart onder de riem te steken.

Carla verrast haar goede vriendin Ans
Carla wil haar goede vriendin Ans verrassen, omdat zij zich ltijd inzet voor anderen. En omdat Ans zo ontzettend veel voor haar betekent wil Carla dit nog eens extra benadrukken.

Zo vierde selfie-winnaar Heidy Koningsdag!
De selfie-winnaar van gister, Heidy Borst uit Limmen, heeft k een leuke Koningsdag gehad. Zij stuurde ons gister een feestelijke foto van haar kids. We kletsen even met haar!

In deze uitzending van Koffietijd waren Glen Faria, Jan Heemskerk, Wolter Kroes en Yesser Roshdi te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 157 werd uitgezonden op dinsdag 28 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie