Uitzending
Koffietijd - Aflevering 156

Aflevering 156

Koffietijd

27-4-2020

| 141 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Wat een heerlijk begin van deze Koningsdag!
Peter Beense, Henk Dissel en Mart Hoogkamer met "Ik meen het"

Een feestje met Peter Beense, Henk Dissel en Mart Hoogkamer
Koningsdag is omgedoopt tot Woningsdag en dat betekent dat we vandaag thuis de slingers moeten ophangen. Loretta had daarom Peter Beense, Henk Dissel en Mart Hoogkamer uitgenodigd om het samen met ons te vieren.

Koningsdag outfits van Máxima en de prinsesjes
Josine Droogendijk volgt als echte Máxima kenner de kleding van onze koningin al jaren op de voet. Om de oranjesfeer tóch een beetje in huis te halen, bespreekt zij vandaag de Koningsdag outfits van Máxima en de prinsesjes van de afgelopen jaren.

Mooie optredens speciaal voor een kwetsbare groep
Koningsdag is boven alles een dag die draait om saamhorigheid en gezelligheid. Dit jaar is het dan misschien anders dan anders, Ali B is van plan om er voor een heleboel mensen een hele gezellige dag van te maken.

Oranje mocktail en zalmrolletjes
Een feestelijke, oranje en alcoholvrije cocktail om te proosten op de koning te proosten! Iets lekker kan daarnaast natuurlijk niet ontbreken.

Alles over Koningsdag!
Hij kon vandaag natuurlijk niet ontbreken: onze Koningshuis kenner Rick Evers! Én net als de afgelopen jaren met Koningsdag was ook conservator van Paleis het Loo, Paul Rem, nu virtueel, bij ons.

Het cadeautje van Koffietijd met een feestelijk tintje door Koningsdag
Volgens dochter Carlijn vindt haar moeder het, als groot Oranje fan, enorm jammer dat ze het niet uitbundig kan vieren vandaag! Tijd voor Het Cadeautje!

Het Wilhelmus vanuit de studio!
Samen met het Koninklijk Concertgebouw-orkest wordt overal in Nederland het Wilhelmus gezongen en gespeeld. En natuurlijk doen onze gasten en Loretta daar graag aan mee!

Even kletsen met onze Koffietijd-vrouwen!
Voor onze Koffietijd-vrouwen is Koningsdag dit jaar natuurlijk ook anders dan anders. Hoe vieren zij deze dag normaal gesproken en op welke manier staan ze er vandaag bij stil?

In deze uitzending van Koffietijd waren Ali B. en Peter Beense te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 156 werd uitgezonden op maandag 27 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie