Uitzending
Koffietijd - Aflevering 154

Aflevering 154

Koffietijd

23-4-2020

| 169 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Dansen met Mikey & Megan!
Vorige week maakten we al kennis met de geweldige dansmoves van Mikey en Megan. Daar hebben we veel leuke reacties op gekregen.Vandaag hebben ze weer een nieuwe choreografie. Dus kom, samen met je kinderen, van de bank om te dansen op Oya Lele van K3!

De albumrelease van Gers Pardoel is verlaat
Zoals velen van ons had ook Gers Pardoel zich dit jaar heel anders voorgesteld. In april zou zijn nieuwe album genaamd 2020 uitkomen, maar de release is door het coronavirus uitgesteld tot later dit jaar.

Ik kook VanHarte voor jou!
Een kwart van de bevolking voelt zich momenteel eenzamer dan normaal. Met het initiatief "Ik kook van harte voor jou" willen Resto VanHarte en MAGGI mensen verbinden door te koken tegen eenzaamheid!

Gers Pardoel - Ik slaap niet meer
We kletsen vandaag met Gers Pardoel, maar dat doen we natuurlijk niet voordat we een liedje van hem gehoord hebben!

Een cadeautje voor Melissa's moeder Lydia
De situatie rondom het coronavirus zorgt voor veel problemen, zo ook bij kleine ondernemers als Melissa. Haar kappersbedrijf staat nu namelijk stil en dat zorgt voor veel onzekerheid. Ze wil haar moeder Lydia dan ook graag bedanken voor de steun die zij de afgelopen tijd van haar heeft gekregen.

Een musical update met Albert Verlinde
Op Skype hangt de man die ons alles weet te vertellen over musicals: vriend van de show Albert Verlinde!

YouTube bestaat 15 jaar!
Het is vandaag precies 15 jaar geleden dat de allereerste YouTube video online werd gezet. Pernille neemt je mee terug naar die eerste video en laat zien wat zij veel bekijkt op YouTube!

Vanaf 11 mei gaan de scholen weer open
De kogel is door de kerk: vanaf 11 mei gaan de basisscholen weer gedeeltelijk open. Daarover praat Pernille met Carol Rock en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Hoe kijken zij naar de nieuwe schoolgang van de kinderen in het basis onderwijs?

In deze uitzending van Koffietijd waren Albert Verlinde, Gers Pardoel en Steven Pont te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 154 werd uitgezonden op donderdag 23 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie