Uitzending
Koffietijd - Aflevering 155

Aflevering 155

Koffietijd

24-4-2020

| 139 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

De leukste kleuterverhalen van Carry Slee!
In deze periode zijn we natuurlijk erg aan huis gekluisterd en dat is voor gezinnen met kleine kinderen en kleuters misschien wel een grote uitdaging, want hoe houd je ze bezig? Onze Carry Slee geeft ouders en kleuters weer een mooi nieuw boek om uit voor te lezen!

Hiermee breng je de natuur in huis!
Dat de natuur en de dieren mij aan het hart gaan zullen jullie inmiddels wel weten. Maar nu we binnen moeten blijven wordt het ons toch wat lastiger gemaakt om van die buitenwereld te genieten. Mede dankzij de Postcode Loterij maakte Monique Moors daarom prachtige natuurfilms.

Backstage bij een sprookjesachtige filmset
Ver voor de Coronacrisis bracht Patrick in januari een bezoekje aan Anna Drijver en Fockeline Ouwekerk, die druk bezig waren met de opnames voor een nieuwe familiefilm: Expeditie Vos. Dit keer mocht hij op een sprookjesachtige plek langskomen...

Julius Jaspers over zijn nieuwe barbecue boek!
Chef-kok Julius Jaspers bewees met 4 eerdere barbecue kookboeken al dat hij d meester is van de grill. Nu ligt zijn nieuwe barbecue boek in de winkel: Het complete barbecue boek.

Spiesje spicy beer candied bacon en groene asperges met geitenkaas
Dit stoere gerecht is afkomstig uit het boek 'het complete BBQ boek', van Julius Jaspers.

Loretta is vandaag niet alleen in de studio!
Culinair redacteur Arne maakt vandaag heerlijke boterkoek uit ons Koffietijd kookboek Made by Koffietijd!

Even bijkletsen met Loretta en Quinty!
Het is middernacht in Atlanta, waar onze Quinty nu woont. Vanuit daar maakt ze yogavideo's voor social media. Maar wat is er nou zo leuk aan yoga? Quinty praat ons bij!

Even bijkletsen met Loretta en Quinty!
Het is middernacht in Atlanta, waar onze Quinty nu woont. Vanuit daar maakt ze yogavideo's voor social media. Maar wat is er nou zo leuk aan yoga? Quinty praat ons bij!

Hoe ga je om met intimiteit in tijden van Corona?
In tijden van Corona staat ieders liefdes- n seksleven op zijn kop. Eveline Stallaart, psycholoog en seksuoloog praat ons bij en geeft advies!

Monique is trots op haar schoondochter
Vandaag is het cadeautje voor Monique's schoondochter Dewi. Zij is in deze tijd hard aan het werk als kraam-verzorgster en dit kan af en toe best pittig zijn. Monique wil haar laten weten dat ze enorm trots op haar is.

In deze uitzending van Koffietijd waren Anna Drijver, Carry Slee en Julius Jaspers te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 155 werd uitgezonden op vrijdag 24 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie