Uitzending
Koffietijd - Aflevering 154

Aflevering 154

Koffietijd

4-4-2019

| 366 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Autismeweek 2019 met Joli Luijckx, woordvoerder van de Nederlandse Vereniging voor Autisme, en Edwin Teljeur, directeur van MEO, een bureau dat mensen met autisme aan het werk helpt. -LINDA-redacteur Iebele van der Meulen, Anke de Jong van Glamour en Hilde Veeren van Elegance over de mode van dit voorjaar. -George Baker praat over zijn jubileumshow, samen met zijn gitarist George Thé.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Hetty van A.Vogel over het oor
75% van de Nederlanders heeft wel eens last van hun oren. 48% daarvan ervaart dit als behoorlijk tot erg hinderlijk. Wat zijn nu de grootste oorzaken en wat kun je eraan doen?

'Paloma Blanca' van George Baker
De grote hit 'Paloma Blanca', wie kent 'm niet? Pernille en Anita zingen het in ieder geval lekker mee!

De inspiratie voor 'Little Green Bag' en 'Dear Ann'
Iedereen kent de grote hit 'Paloma Blanca' van George Baker, maar hoe begon zijn carrière? En waar heeft hij zijn inspiratie vandaan gehaald?

Een nieuwe frisse kleur vol volume!
Christa is opzoek naar een nieuwe frisse kleur en een coupe vol volume. Laat Mika daar nu net wat op weten!

Autisme werkt
Voor mensen met autisme is het zoeken naar langdurig passend en zinvol werk moeilijker. In hoeverre autisme daarbij een 'last' is, hangt af van de mate van autisme, de omgeving en aan de persoon zelf.

Hetty van A.Vogel over het oor
75% van de Nederlanders heeft wel eens last van hun oren. 48% daarvan ervaart dit als behoorlijk tot erg hinderlijk. Wat zijn nu de grootste oorzaken en wat kun je eraan doen?

Wat zijn de trends voor dit voorjaar?
Hilde Veeren, Iebele van der Meulen en Anke de jong, drie mode-expert, halen alles uit hun kast en vertellen ons wat dit voorjaar helemaal hip wordt en wat echt niet meer kan.

Anita Witzier wil graag Koffietijd presenteren!
Vivian haalt Anita thuis op en vraagt haar waarom ze zo graag een keer Koffietijd presenteert.

Goedemorgen Anita!
De komende tijd wordt Koffietijd gepresenteerd door verschillende gastpresentatrices en vandaag bijt Anita Witzier het spits af! Vivian haalde haar vanochtend op met een lekker bakkie thee.

In deze uitzending van Koffietijd waren George Baker en Anita Witzier te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 154 werd uitgezonden op donderdag 4 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie