Uitzending
Koffietijd - Aflevering 137

Aflevering 137

Koffietijd

12-3-2019

| 336 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Erik de Zwart en Eva Koreman vertellen over de Buma Awards, die gisteravond werden uitgereikt. -Antje Monteiro, Hilke Bierman en Sophia Wezer praten over de musical 'Mamma Mia!' en treden op. -Monique Westenberg deelde lief en leed met haar hond, Dunya. Hier werd een kinderboek over geschreven.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

''Een mens of een dier, je bent samen met een ziel...''
Monique Westenberg bracht een kinderboek uit dat gaat over Dunya, haar overleden hond, waar ze ziels veel van hield. Met als doel het meegeven aan kinderen dat er een grote kracht kan bestaat tussen met en dier.

Feest bij musical Mamma Mia!
We vieren samen met jou en je vriendinnen de 300.000e verkochte kaart met een bruisend aanbod. Boek alléén deze maand kaarten voor shows in maart of april en krijg in het theater een heerlijke fles prosecco cadeau!* Mis het niet en feest mee in het Beatrix Theater.

Kinderen met Albinisme worden afgezonderd en weggestopt
In Afrika zorgt een wijdverspreide mythe over mensen met albinisme voor gruwelijke situaties. Het Liliane Fonds komt in actie!

Naar de top van Nederland met onderwater hockey
Wijnand Post is niet vies van een onbekende sport, deze week ligt de stip in Rijswijk.

''Het gaat om die mensen, dus je moet ze wel op een voetstuk zetten!''
Erik de zwart en Eva Koreman kwamen vertellen over de BUMA-awards 2019. Een uitreiking voor iedereen die mee heeft gewerkt aan het maken, exploiteren en creëeren van muziek. Zo staan nu de componisten, tekstschrijvers en hun muziekuitgevers in de spotlights!

In deze uitzending van Koffietijd waren Antje Monteiro, Erik de Zwart, Eva Koreman en Sophia Wezer te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 137 werd uitgezonden op dinsdag 12 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie