Uitzending
Koffietijd - Aflevering 140

Aflevering 140

Koffietijd

11-3-2016

| 784 x bekeken | 0 reacties
5
Dit weekend vindt de ISU World Cup Finale Schaatsen plaats in Heerenveen. Ter gelegenheid hiervan schuift sportcommentator Dione de Graaff aan. Ook Gers Pardoel komt langs. Hij brengt zijn nieuwe single 'Met Mij' ten gehore.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

De vrijwilligers van NLdoet
De hele week schonken we in Koffietijd al aandacht aan verschillende vrijwilligers. Op deze laatste dag van de week kwamen tien vrijwilligers naar de Koffietijdvilla om te vertellen voor welk doel zij zich inzetten.

Lentestamppot met andijvie
Het is weer bijna lente, maar toch willen we nog een keer andijvie! Deze stamppot is heerlijk fris en daardoor prima te eten in deze tijd. Met de oosterse lamshaasjes erbij is het echt een stamppot nieuwe stijl.

'Het voelt goed om iets te geven'
Gers Pardoel zet zich al jarenlang in als ambassadeur van Villa Pardoes. Waarom vindt hij het zo belangrijk om vrijwilligerswerk te doen?

'Het was een hele dierbare periode'
Dione de Graaff heeft het niet van een vreemde. Haar vader, Jan de Graaff, was namelijk ook televisiejournalist. Dione sprak bij Koffietijd over haar overleden vader.

Café au lait
Barista Ruben heeft weer een heerlijke koffie gezet. Dit keer maakte hij een traditionele Franse ontbijtkoffie klaar: café au lait.

Boekenbal
Vivian bezocht Marion Pauw die zich klaarmaakt voor het jaarlijkse boekenbal. Marion is één van de gelukkigen met een uitnodiging. Voor zo'n exclusief bal moet je natuurlijk wel goed voor de dag komen!

Van wie is de bil?
Sportpresentatrice Dione de Graaff was te gast bij Koffietijd. Quinty en Pernille gingen een spelletje met haar spelen.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Dione de Graaff, Gers Pardoel en Marion Pauw te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 140 werd uitgezonden op vrijdag 11 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie