Uitzending
Koffietijd - Aflevering 141

Aflevering 141

Koffietijd

14-3-2016

| 730 x bekeken | 0 reacties
6
Jelle Brandt Corstius maakte elk voorjaar een fietstocht met zijn vader. Over hun laatste fietstocht schreef hij het boek 'As in Tas'. Na het overlijden van zijn vader in 2014 begon Jelle weer aan een tocht, met in zijn fietstas een deel van het as van zijn vader. Vandaag vertelt hij over deze bijzondere ervaring. Ook het Nederlands handbalteam komt langs om te praten over hun kansen op de Olympische Spelen in Rio.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Nederlands Handbalteam is er klaar voor!
Het Nederlands handbalteam is bezig met de kwalificatie voor het EK, maar ook voor de Olympische Spelen. Zijn de meiden er klaar voor?

'Het onzichtbare zichtbaar maken'
Centrum Kinderhandel Mensenhandel zet zich in om het onzichtbare zichtbaar te maken. De verborgenheid naar buiten brengen. Directeur Linda Terpstra vertelt bij Koffietijd wat het CKM allemaal doet om slachtoffers van mensenhandel te helpen.

'Alsof Yolanthe bij mij achterop zit'
Jelle fietste van Amsterdam naar de Middelandse Zee om het as van zijn overleden vader uit te strooien. Voor zijn bagage verzon hij een grappig koosnaampje...

Hetty's Tips & Tricks voor een lenteboost!
Voedingsdeskundige Hetty vertelt over de Lentekuur waarmee we binnen no-time een heerlijke lenteboost kunnen krijgen!

Winston verrast winnaars Miljoenenjacht
Winston bezoekt de winnaar van alweer de eerste Postcode Loterij Miljoenenjacht! Finalist Gerrit won maar liefst 68.000 euro! Hij was niet de enige winnaar, want ook thuis won iemand dit fantastische bedrag. Ook de postcodewinnaars werden door Winston verrast!

In deze uitzending van Koffietijd! was Jelle Brandt Corstius te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 141 werd uitgezonden op maandag 14 maart door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie