Uitzending
Koffietijd - Aflevering 138

Aflevering 138

Koffietijd

9-3-2016

| 777 x bekeken | 0 reacties
5
Schrijver Ronald Giphart en wetenschapper Mark van Vugt schreven samen het boek 'Mismatch'. Het boek gaat over de evolutie van de mens, zijn invloed op de planeet en de botsing met de rest van de aardbewoners. Ronald en Mark vertellen vandaag hoe dat precies zit. Er is onlangs een nieuwe, ietwat vreemde, trend ontstaan: sexting. Experts Maria Genova en Francien Regelink praten over de gevaren van dit fenomeen en wat we hier tegen kunnen doen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Ik wil met zo min mogelijk werk, heel erg rijk worden'
Gordon zit goed in zijn vel! Op dit moment heeft hij het ontzettend druk en doet hij van alles. Hoe houdt hij het vol?

Battle On The Dancefloor
Vanavond kunnen we om half negen weer kijken naar Battle On The Dancefloor op RTL5. Maar hoe gaat het er aan toe achter de schermen? Dennis Weening leidt ons rond!

Brabants Landschap
Deze week staat in het teken van vrijwilligerswerk. Het Brabants Landschap zet zich onder andere in voor de uilen in Noord-Brabant, en dan met name voor steenuilen. Eén van de vrijwilligers nam Vivian een dagje mee om te kijken bij deze uilen.

A. Vogel Multi-Gyn
Hetty Crèvecoeur van A. Vogel was een paar weken geleden te gast om te vertellen over vaginale ongemakken. Na de uitzending kwamen er veel vragen binnen, die Hetty vandaag kwam beantwoorden tijdens de uitzending.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Ronald Giphart en Dennis Weening te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 138 werd uitgezonden op woensdag 9 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie