Uitzending
Koffietijd - Aflevering 137

Aflevering 137

Koffietijd

8-3-2016

| 750 x bekeken | 0 reacties
5
Net als elk jaar, staat ook vandaag weer in het teken van de strijdbaarheid en solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Het is namelijk Internationale Vrouwendag. Ter gelegenheid van deze dag komt powervrouw Femke Halsema langs.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Ik had sinds lange tijd geen haast en raakte ontroerd'
Oud-politica Femke Halsema schoof bij ons aan tafel. Ze vertelde alles over haar nieuwe boek 'Pluche', waarin ze terugblikt op haar politieke carrière en haar eigen leven.

Make a Wish
Vorig jaar zomer werd bij Luna een zeldzame vorm van kanker ontdekt. Ze is vijf jaar oud en zit middenin een traject van chemotherapie en bestraling. Make a Wish laat één van de grootste wensen van Luna in vervulling gaan. Vrijwilliger Mieke zet zich met hart en ziel in voor deze organisatie en wij liepen een dagje met haar mee.

Koffietijd is bij de uitreiking van de TV-Beelden
Gisterenavond was de uitreiking van dé Nederlandse televisievakprijs: de TV-Beelden. Onze Quinty presenteert het samen met Rolf Wouters en Koffietijd was erbij!

'Ik stond 's nachts de rompers te strijken'
Op Internationale Vrouwendag mag een sterke vrouw als gast niet ontbreken. Daarom schoof oud-politica Femke Halsema aan tafel en zij vindt het een feestelijke dag!

In deze uitzending van Koffietijd! was Femke Halsema te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 137 werd uitgezonden op dinsdag 8 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie