Uitzending
Koffietijd - Aflevering 136

Aflevering 136

Koffietijd

7-3-2016

| 936 x bekeken | 0 reacties
4
De Mattheüs Passie is een van de bekendste en langste composities van Johann Sebastian Bach. Het stuk vertelt de lijdensverhaal van Jezus, volgens het evangelie van Mattheüs. Edwin Rutten brengt in de loop van Pasen dit verhaal weer tot leven en schuift aan vandaag aan. Vanaf vanavond is het nieuwe wetenschappelijke programma 'Galileo' te zien. Verslaggevers Manuel Venderbos, Shelly Sterk en Jorn Rohde vertellen over alle proeven die zij hebben moeten doorstaan voor dit programma.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Geen Jezus Christus, maar JC'
Edwin Rutten vertelt in Koffietijd alles over zijn versie van Mattheus Passie, en over zijn voor keuze voor JC in plaats van Jezus Christus...

Healthy Fest
Healthy Fest draait niet alleen om muziek, maar ook om food, sport én mind!

Koffietijd doet vrijwilligerswerk
De redactie van Koffietijd gaat gezellig met een groep ouderen op pad naar Volendam.

Ome Willem achter de drums
Edwin Rutten kruipt, speciaal voor Loretta en Quinty, nog één keer achter de drums als Ome Willem!

'Iedereen genoot van de broodje poep verhalen'
Ook de vader van Loretta keek vroeger naar Ome Willem. Er werd genoten van de broodje poep verhalen. 'Dat was best wel baanbrekend op televisie in die tijd.'

Vrijwilligerswerk als 'Ome Willem'
Koffietijd staat de hele week in het teken van vrijwilligerswerk. Ook Edwin Rutten (én Ome Willem) doen af en toe vrijwilligerswerk.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Edwin Rutten, Manuel Venderbos, Jorn Rohde en Shelly Sterk te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 136 werd uitgezonden op maandag 7 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie