Uitzending
Koffietijd - Aflevering 139

Aflevering 139

Koffietijd

10-3-2016

| 811 x bekeken | 0 reacties
5
Lulu is een tragikomische voorstelling over het donkere verlangen van de mens om de ander te bezitten. Hoofdrolspelers Benja Bruijning, Kees Hulst en Teun Luijkx schuiven aan. Hoe bezitterig zijn zij zelf eigenlijk?

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Winston vertelt over de Green Challenge
De Green Challenge is een wedstrijd georganiseerd door de Postcode Loterij in samenwerking met Stichting DOEN. Hierbij wordt opzoek gegaan naar groene initiatieven en uitvindingen om de wereld een beetje beter te maken. Doe jij ook mee?!

Wim vertelt over 'zijn' openlucht museum
Wim is gepassioneerd vrijwilliger bij het Openlucht Museum. Vivivan brengt hem een bezoekje en krijgt een prachtige rondleiding.

Marcel praat ons bij over de prostaat
De prostaat. Wat weten we eigenlijk over de prostaat? Marcel van A Vogel praat ons bij!

Verstikkende liefde
De voorstelling Lulu gaat over verstikkende liefde. Is liefde niet per definitie verstikkend?

De 70-jarige kraamverzorgster
Op je zeventigste met pensioen? Carry moet er nog niet aan denken! Ze is nog steeds kraamverzorgster, al 50 jaar en heeft nog iedere dag passie voor haar werk!

'Het geeft enorm veel energie'
Voor acteur Kees Hulst is het worden omgeven door de jongere garde acteurs een bron van energie!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Kees Hulst, Teun Luijkx en Benja Bruijning te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 139 werd uitgezonden op donderdag 10 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie