Uitzending
Koffietijd - Aflevering 144

Aflevering 144

Koffietijd

17-3-2016

| 785 x bekeken | 0 reacties
5
Peter Heerschop gaat het theater in met zijn tweede theatersolo: 'Van Horen Zeggen'. De voorstelling gaat over de manier waarop mensen zichzelf enorm kunnen misleiden. Hoe komt het dat je regelmatig het een zegt, maar vervolgens het ander doet? Hij is vandaag te gast om antwoord te geven op deze vraag.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'In je eentje op het podium is het eenzaam'
Peter Heerschop staat op de planken met zijn solovoorstelling 'Van Horen Zeggen'. Het is wel even wennen. "Zo in je eentje op dat podium is het af en toe toch vrij eenzaam..."

Meer energie? Doe mee met de Lentekuur!
Vol energie weer de lente in? Doe dan mee met de Lentekuur van A. Vogel. Hetty vertelt waarom!

De lievelingsboeken van Art en Loretta
Art Rooijakkers en Loretta schrijven allebei recensies voor eci en bespreken in Koffietijd hun lievelingsboeken. Welke dat zijn zie je hier!

Kunst en cultuur voor iedereen!
Het BankGiro Loterij Fonds ondersteunt organisaties die verschillende groepen mensen in aanraking brengt met kunst en cultuur. Laat je eens meenemen. Kunst is voor iedereen de moeite waard.

De rust is wedergekeerd bij alle 'molloten'
De rust is wedergekeerd bij alle 'molloten' (de Wie is de Mol-fans) en ook voor Art is het weer even lekker bijkomen van alle drukte. Hij heeft eindelijk weer tijd om een boek te lezen en vertelt hierover bij Koffietijd!

In deze uitzending van Koffietijd! waren Peter Heerschop en Art Rooijakkers te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 144 werd uitgezonden op donderdag 17 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie