Uitzending
Koffietijd - Aflevering 143

Aflevering 143

Koffietijd

16-3-2016

| 730 x bekeken | 0 reacties
5
Het is Rokjesdag bij 'Koffietijd' en daarom schuiven Manuel Broekman en Toprak Yalçiner aan. Ook Harry Piekema en Marlou Gorter komen langs. Zij zijn momenteel te zien in het tien uur durende toneelstuk Borgen. Hoe dat precies in zijn werk gaat, vertellen ze vandaag.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

'Ik vind een Canta stiekem leuker dan een bolide'
Acteur en meisjesidool Manuel Broekman rijdt een wel heel bijzondere auto(tje)...

Hetty vertelt ons alles over de Lentekuur!
Nog niet helemaal klaar voor de lente? Voor een lenteboost doe je mee met de Lentekuur! Hetty vertelt ons wat je kunt doen en deelt de hele week haar tips & tricks om vol energie de lente in te gaan!

Toprak & Manuel over speeddaten en Tinder...
In de film Rokjesdag doen ze aan speeddaten, maar in het dagelijks leven blijkt dat toch moeilijk als BN'er zijnde. Toprak heeft wel de Tinder van haar vriendinnen al afgepakt! "Ik was zo benieuwd wat voor types daar nu op zitten!"

Het MSC keurmerk voor duurzame vis
Jacob van de Eco Fish Group uit Urk komt ons alles vertellen over het MSC keurmerk en hoe we nu zeker weten dat de vis die we eten op een duurzame manier gevangen is.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Harry Piekema, Manuel Broekman en Toprak Yalçiner te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 143 werd uitgezonden op woensdag 16 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie