Uitzending
Koffietijd - Aflevering 142

Aflevering 142

Koffietijd

15-3-2016

| 782 x bekeken | 0 reacties
5
Mart Visser is weer druk bezig met een nieuwe collectie. Hoe ziet zijn ontwerpproces er precies uit? Daar komt hij over vertellen.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Creoolse jambalaya
De zomer nadert en dat betekent dat we allemaal weer in shape willen zijn. Dit gerecht is dan ook ideaal voor als je wat meer groente wil gaan eten. Je gebruikt bloemkool als basis in plaats van rijst. Deze jambalaya is een echte creoolse versie uit Louisiana, mét rivierkreeften.

'Ik wil weer terug in de maatschappij'
Dat je nu 'wat ouder' bent, een baan hebt of een gezin hebt om voor te zorgen, betekent niet dat je niet meer naar school kunt gaan! We spraken met drie vrouwen die ervoor gekozen hebben hun leven om te gooien en weer de boeken in te duiken. Waarom kozen ze opnieuw voor de schoolbanken?

ABO Coaching
Stichting DOEN ondersteunt ABO-Coaching; een avontuurlijk outdoor coaching traject voor mensen die kampen met Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), als gevolg aan bijvoorbeeld een oorlogstrauma. Pernille bracht een bezoek aan de mensen achter ABO-coaching én sprak een aantal oud-cursisten.

Lentekuur!
Gezondheidsdeskundige Hetty kwam ons alles vertellen over de lenteboost! Een goede lenteboost begint bij de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt! Hoe zorgen we nu voor een goede start van de dag.

'Met mijn vingers voel ik precies wat voor stof het is'
Mode-ontwerper Mart Visser heeft een prachtige nieuwe collectie én komt met een eigen webwinkel! Hij kwam hier alles over vertellen bij Koffietijd. Hoe kiest hij al zijn stoffen?

De weerfoto's van het RTL Nieuws
Onze verslaggever Astrid ging op pad met weerfotograaf Marinus de Keyzer, de man achter de prachtige weerfoto's van het RTL Nieuws. Voor de mooiste plaatjes moet je natuurlijk vroeg opstaan.

'Er zijn nog een hoop docenten die een hekel aan mij hebben'
Mode-ontwerper Mart Visser schoof aan bij Koffietijd en we vroegen naar zijn jeugd. Wat voor leerling was hij?

In deze uitzending van Koffietijd! was Mart Visser te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 142 werd uitgezonden op dinsdag 15 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie