Uitzending
Koffietijd - Aflevering 135

Aflevering 135

Koffietijd

4-3-2016

| 789 x bekeken | 0 reacties
7
Wubbo Ockels was de eerste Nederlander die een vlucht maakte door de ruimte.Tot aan zijn dood in 2014 maakte hij zich hard voor verschillende initiatieven. Zijn vrouw Joos Ockels schuift vandaag aan om te vertellen over deze, nog altijd bestaande, projecten. Ook vertelt zij over haar leven, zowel met als zonder Wubbo. Ook John West en Lange Frans komen langs met hun single 'Blij bij mij'.

In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Vanaf ons 16e was het 'aan'
Joos Ockels heeft haar Wubbo al op 13-jarige leeftijd leren kennen, in het eerste jaar van de middelbare school. Op haar 16e was het officieel 'aan' tussen de twee!

Met een strak lijf de zomer in?
We gaan weer lekker aan de bak, want het is bijna lente. Onze workout-goeroe Rachel is terug met een nieuw trainingsschema voor onze kijkers!

Ouderwetse filterkoffie
Ruben staat weer in de Koffietijdkeuken. Hij laat zien hoe je een ouderwetse filterkoffie maakt. Er ontstaan namelijk steeds meer soorten koffie en branderijen, maar eigenlijk is er helemaal niets mis met de traditionele bak koffie!

Opnieuw succes voor Het land van...
Lange Frans scoort opnieuw met het nummer Het land van tijdens het programma Lekker Nederlands.

In deze uitzending van Koffietijd! waren Lange Frans, John West en Wubbo Ockels te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 135 werd uitgezonden op vrijdag 4 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie