Uitzending
Knevel & Van den Brink - 22-5-2008

22-5-2008

Knevel & Van den Brink

1199 x bekeken | 0 reacties
6
'Knevel & Van den Brink' begint vanavond om 23.10 uur. Humberto Tan, Willemijn Verloop en Victor Everhardt zijn te gast. Tafeldame is oud-politica Hannie van Leeuwen.

Victor Everhardt
Het kabinet wil 'loktieners' gaan inzetten om supermarkten te controleren op de verkoop van alcohol aan kinderen onder de 16 jaar. Maar waarom letten ouders zelf niet beter op het alcoholgebruik van hun kinderen? Uit recent onderzoek blijkt dat zij een sleutelrol hebben in het voorkomen van alcoholmisbruik. Victor Everhardt van het Trimbos-instituut over de nieuwe anti-alcoholcampagne die deze week van start gaat.

Willemijn Verloop
Aanstaande zaterdag ontvangt ze de Four Freedoms Award. Ze krijgt deze prestigieuze onderscheiding voor haar werk voor War Child. Verloop is de oprichtster van deze organisatie die kindsoldaten helpt bij de verwerking van hun oorlogstrauma. Marco Borsato is de bekende amabassadeur van War Child.

Humberto Tan
Hij is een van de winnaars van de sterrenslag bij RTL. De zender heeft Tan naar voren geschoven als een van de gezichtsbepalende presentatoren. Veel van zijn collega's moeten het veld ruimen. Verder blikt hij vooruit op het Europees Kampioenschap voetbal. Aanstaande zaterdag speelt Oranje de eerste oefeninterland tegen Oekra´ne.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op donderdag 22 mei door de EO. Te gast waren Humberto Tan, Willemijn Verloop en Hannie van Leeuwen. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie