Uitzending
Knevel & Van den Brink - 23-5-2008

23-5-2008

Knevel & Van den Brink

1103 x bekeken | 0 reacties
6
'Knevel & Van den Brink' begint vanavond om 23.00 uur. De gasten zijn: Jaap, Peter R. de Vries, Prem Radhakishun en Jaap Jongbloed

Jaap
Winnaar van de Gouden Kooi
De 25-jarige Jaap werd gisteravond door de Nederlandse televisiekijkers tot winnaar gekozen van het veelbesproken televisieprogramma 'De Gouden Kooi'.

Peter R. de Vries
De misdaadverslaggever doet verslag van zijn gesprek met de vader van de nieuwe verdachte in de Puttense moordzaak. Aanstaande zondag zendt Peter R. de Vries een uitgebreid interview met hem uit.

Prem Radhakishun
Onlangs werd de programmamaker door stenengooiende allochtone jongeren de Rotterdamse wijk Katendrecht uitgejaagd. Naar aanleiding van dat incident werd een avondklok ingesteld voor elf jongeren. De Raad van Hoofdcommissarissen heeft kritiek op de invoering van deze avondklok.

Jaap Jongbloed
Overmorgen, 25 mei, is het de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen. In zijn programma 'Vermist' probeert Jaap Jongbloed kinderen op te sporen. Neemt het aantal vermissingen toe of af? En hoe kun je voorkomen dat kinderen verdwijnen?

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op vrijdag 23 mei door de EO. Te gast waren Jaap Jongbloed, Peter R. de Vries en Prem Radhakishun. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie