Uitzending
Knevel & Van den Brink - 26-5-2008

26-5-2008

Knevel & Van den Brink

1342 x bekeken | 0 reacties
6
De gasten zijn: Geert Wilders, Patrick Lodiers en Charles Gray, de Nederlandse Jamie. Sidekick is Catherine Keyl.

Geert Wilders
Vanavond is Geert Wilders te gast bij 'Knevel & Van den Brink'. Het is het eerste uitgebreide televisie-interview sinds lange tijd met de PVV-leider. Wilders blikt terug op de Fitna-affaire, maar kijkt ook vooruit. Welke thema's onderscheiden hem van de concurrerende partijen op rechts? Hoe schat hij zijn kansen in bij nieuwe verkiezingen? En is er samenwerking mogelijk met de TON-beweging van Rita Verdonk?

Patrick Lodiers
Sinds kort is de BNN-presentator, die grote bekendheid verwierf met de Donorshow, ook voorzitter van BNN. Maar onder zijn leiding dreigt de jongerenomroep leeg te lopen. Dit weekend maakte Katja Schuurman bekend BNN te verruilen voor NET5. Eerder werd Lodiers verrast door het vertrek van de Lama's Ruben Nicolai en Tijl Beckand naar de AVRO en de overstap van Yolanthe Cabau van Kasbergen naar de TROS. Is BNN de weg een beetje kwijt?

Charles Gray
De Amersfoorter Charles Gray is de eerste Nederlandse pupil van de Engelse kookprins Jamie Oliver, die een functie als chef bekleedt in een restaurant. Gray was leerling van Jamie Oliver in het Fifteen-project in Amsterdam waar kansarme jongeren worden opgeleid tot kok. Door Jamie gaan de deuren voor Charles open en nu wil hij meer: eigen kookboeken schrijven en een televsieprogramma? Vanavond zijn televisiedebuut.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op maandag 26 mei door de EO. Te gast waren Catherine Keyl, Geert Wilders en Patrick Lodiers. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie