Uitzending
Knevel & Van den Brink - 2-9-2008

2-9-2008

Knevel & Van den Brink

1782 x bekeken | 0 reacties
6
Peter R. de Vries
De rechtbank buigt zich vandaag voor het eerst in het openbaar over de nieuwe verdachte in de Puttense moordzaak. Peter R. de Vries is erbij en doet vanavond verslag in 'Knevel & Van den Brink'. Ook de twee ex-verdachten, Herman du Bois en Wilco Viets, zijn aanwezig.

Karin Kuiper
De weduwe van schrijver Karel Glastra van Loon schreef een aangrijpend boek over de verwerking van de dood van haar man. In 'Je mag me altijd bellen' beschrijft Karin haar strijd tegen het verdriet, de machteloosheid en de eenzaamheid.

Anita Witzier
De populaire presentatrice prijkt op de voorpagina van het nieuwe KRO-tijdschrift 'Maria'. Een vrouwenglossy "met meer verdieping, meer gevoel en meer inspiratie", aldus de katholieke omroep. Een gesprek met Anita Witzier over het tijdschrift, over haar eigen Maria-gevoel en haar jeugd in de calvinistische Alblasserwaard.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op dinsdag 2 september door de EO. Te gast waren Peter R. de Vries, Anita Witzier en Karin Kuiper. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie