Uitzending
Knevel & Van den Brink - 3-9-2008

3-9-2008

Knevel & Van den Brink

1572 x bekeken | 0 reacties
7
Tineke Huizinga
Slaagt de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat erin Nederland te beschermen tegen het wassende water? De zeespiegel stijgt de komende 200 jaar met mogelijk vier meter. Is het nog wel realistisch om met nog hogere dijken ons land te beschermen of is het tijd voor ingrijpendere maatregelen?

Annemarie Jorritsma
Ze was minister, is burgemeester en wordt binnenkort tv-presentatrice. Aanstaande zondag is de eerste aflevering te zien van 'Jorritsma Blikt Vooruit'. Een programma over succesvolle Nederlandse bedrijven. Wordt Annemarie Jorritsma de nieuwe Harry Mens?

Esmaa Alariachi
Hoe kan het dat moslims tijdens de Ramadan meer eten dan normaal? Esmaa Alariachi, bekend als ťťn van 'De Meiden van Halalí en als sidekick uit het eerste seizoen van 'Knevel & Van den Brink', over de geheimen van de islamitische vastenmaand.

Sabine Uitslag
Over girlpower in Den Haag. Vandaag bereikte het aantal vrouwelijke parlementariŽrs in de Tweede Kamer een record. De 35-jarige Sabine Uitslag draaide voor de zomer al even warm als vervangster van de zwangere Mirjam Sterk. Vandaag werd ze definitief beŽdigd als lid van de CDA-fractie in de Tweede Kamer. Hoe een rockzangeres op het pluche van de Tweede Kamer belandt.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink is uitgezonden op woensdag 3 september door de EO. Te gast waren Annemarie Jorritsma, Tineke Huizinga, Esmaa Alariachi en Sabine Uitslag. De presentatie was in handen van Andries Knevel, Tijs van den Brink en Mirjam Sterk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie