Uitzending
Jinek - 11-9-2019

11-9-2019

Jinek

1209 x bekeken | 1 reacties
6
Ruud Gullit en Edward van Gils brachten een bezoek aan voetballers in de gevangenis
Voor het programma 'Street Kings in Jail' gaat straatvoetballer Edward van Gils op bezoek in gevangenissen over de hele wereld. Hij bezoekt jongens die wereldberoemde voetballers hadden kunnen worden, maar achter de tralies eindigden. In één van de afleveringen ging Edward op stap met niemand minder dan Ruud Gullit. En natuurlijk werd er een balletje getrapt. Edward en Ruud schuiven aan om het te hebben over de verleidingen van de straat en alles wat de sport hen heeft gebracht.

Thierry Aartsen en Jan Slagter in debat over toekomstplannen publieke omroep
Vandaag debatteert de Tweede Kamer over de langverwachte toekomstplannen van Arie Slob, minister van Onderwijs en Media. Als het aan het kabinet ligt, zijn de plannen ingrijpend voor de publieke omroep. NPO3 wordt een regiokanaal en reclame is pas na 20.00 uur toegestaan. Maken de plannen van het kabinet de publieke omroep sterker of juist zwakker? Daarover debatteren Jan Slagter, directeur van omroep MAX en Tweede Kamerlid Thierry Aartsen.

In deze uitzending van Jinek waren Arie Slob en Ruud Gullit te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op woensdag 11 september door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie