Uitzending
Het elfde uur - Jeroen Snel en Bert van Leeuwen

Jeroen Snel en Bert van Leeuwen

Het elfde uur

29-4-2008

| 1347 x bekeken | 0 reacties
6
Makkum en Franeker zijn morgen het Oranjetoneel van Koninginnedag 2008. De koningin en de koninklijke familie vieren daar het feest al koekhappend en zaklopend mee. Maar wie horen er eigenlijk allemaal bij die koninklijke familie, hoe moet je de prinsen aanspreken en waarom is Koninginnedag eigenlijk op 30 april? Woensdag weten we ook wie de koninklijke familie het beste kent. Dan wordt de zoektocht naar de grootste royaltykenner van Nederland afgesloten met een spetterende finale. Vanavond in Het Elfde Uur de presentatoren Bert van Leeuwen en Jeroen Snel.

Femke Halsema hekelt in Het Elfde Uur de plannen van het kabinet, dat wil ingrijpen in de kinderopvang.

Verder in de uitzending Directeur Hans Eschbach van het Evangelisch Werkverband NL. Vorig jaar na gebed en ziekenzalving genas hij van kanker. Voor zijn artsen is het onverklaarbaar. Laten de kerken het bidden met zieken teveel over aan ‘specialisten’ als Jan Zijlstra?

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Jeroen Snel en Bert van Leeuwen is uitgezonden op dinsdag 29 april door de EO. Te gast waren Bert van Leeuwen, Femke Halsema en Jeroen Snel. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie