Uitzending
Het elfde uur - 15-4-2008

15-4-2008

Het elfde uur

1235 x bekeken | 0 reacties
6
Maria van der Hoeven
De minister van Economische Zaken, Maria van der Hoeven, praat over de grote onzekerheden rond de kredietcrisis, de stijgende voedselprijzen en de handelscontacten met China. Was het verstandig van minister Wouter Bos om de vergelijking met de Grote Beurskrach van 1929 te trekken? En vindt Van der Hoeven dat op handelsmissies de mensenrechten in China aan de orde moeten worden gesteld?

Nelleke van der Krogt
Waardevol of waardeloos? Een zilveren theeservies, een morsig schilderijtje of een stoeltje dat wel erg veel op een echte Rietveld lijkt. Alles komt voorbij aan de tafels van Tussen Kunst en Kitsch. De spannende vraag elke week weer is: Is het echt of is het nep? Is het waardevol of waardeloos? Elke week kijken bijna anderhalf miljoen mensen naar presentatrice Nelleke van der Krogt en haar excentrieke deskundigen. Maar wat maakt het programma zo succesvol? Presentatrice Nelleke van der Krogt komt het Andries Knevel vertellen.

Presentatie: Andries Knevel.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur is uitgezonden op dinsdag 15 april door de EO. Te gast waren Nelleke van der Krogt en Maria van der Hoeven. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie