Uitzending
Het elfde uur - Erica Terpstra uit zorgen Tibet

Erica Terpstra uit zorgen Tibet

Het elfde uur

1-4-2008

| 1252 x bekeken | 0 reacties
6
'Val onze sporters niet lastig met politiek'. Dat is de oproep die Erica Terpstra, voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité, week na week doet. Discussiëren over de mensenrechten in China vindt ze prima, maar niet over de ruggen van de sporters heen. Maar hoe lang is die houding nog vol te houden? Inmiddels maakt ze zich ook ernstig zorgen over de situatie in Tibet. Komt een boycot van de Olympische Spelen dan toch dichterbij? Of moet Nederland het feestje van de openingsceremonie niet meevieren?

Verder zijn te gast: Maurice de Hond en Joy van de Stelt.

Andries Knevel praat met Maurice de Hond over politieke verschuivingen naar aanleiding van Fitna, het kamerdebat over de film van Geert Wilders en over de presentatie van Verdonks beweging 'Trots op Nederland', op donderdag 3 april.

Joy van der Stel schreef een boek over hoe zij leeft met haar spasme. Een stoer verhaal van een jonge vrouw, die gehard door haar jeugd zich als volwassene staande weet te houden.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Erica Terpstra uit zorgen Tibet is uitgezonden op dinsdag 1 april door de EO. Te gast waren Erica Terpstra en Maurice de Hond. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie