Uitzending
Het elfde uur - 2-12-2008

2-12-2008

Het elfde uur

1240 x bekeken | 0 reacties
6
Aan tafel in Het Elfde Uur: Minister Ab Klink, natuurkundige Ard Louis en presentator Henny Huisman.

Minister Ab Klink
De rokers komen steeds meer tegen hem in opstand en de huisartsen slepen hem voor de rechter. Toch gaat minister Ab Klink onverstoorbaar door. Het elektronisch patiëntendossier kómt er, het rookverbod blíjft! En daarbovenop wil de minister een nieuwe revolutie in de zorg. Meer ondernemersschap. Meer concurrentie. Wat hangt ons met minister Klink nog meer boven het hoofd? Wordt het na de invoering van marktwerking en een nieuwe zorgverzekeringswet niet een keer tijd voor rust?

Natuurkundige Ard Louis
Natuurkundige Ard Louis heeft geen moeite om geloof en wetenschap met elkaar te verbinden. Het bestaan van God kan hij niet bewijzen, maar zijn geloof in God is niet irrationeel. Louis doceert aan de beroemde universiteit van Oxford. Hij is één van de 22 christelijke wetenschappers in het boek 'Geleerd & Gelovig', dat vandaag wordt aangeboden aan minister-president J.P. Balkenende. Gelooft Ard Louis ook in wonderen?

Henny Huisman
Henny Huisman presenteert voor het tweede seizoen 'Korenslag'. Dit jaar zijn ook de audities in de reeks uitzendingen opgenomen. De kijkers krijgen daardoor veel meer verschillende koren te zien. Wat is het niveau van de Nederlandse koren? Hoe gemakkelijk spelen ze muzikaal in op diverse opdrachten? Een vooruitblik. Vanaf zaterdag 6 december is de wedstrijd wekelijks op Nederland 2 te volgen.

Deze uitzending van het programma Het elfde uur is uitgezonden op dinsdag 2 december door de EO. Te gast waren Ab Klink, Henny Huisman en Ard Louis. De presentatie was in handen van Andries Knevel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie