Uitzending
Het elfde uur - Bernard Wientjes, Leo Fijen en Eva Snoijink

Bernard Wientjes, Leo Fijen en Eva Snoijink

Het elfde uur

9-12-2008

| 1456 x bekeken | 0 reacties
6
In Het Elfde Uur praat Andries Knevel onder meer met Bernard Wientjes, voorzitter van VNO-NCW, presentator Leo Fijen en Eva Soijink die portretten maakte van kinderen met het syndroom van Down.

Leo Fijen
Presentator Leo Fijen noemt het een 'wonder', dat zijn parochie in
Maartensdijk nog steeds vitaal en bloeiend is. Dat kan volgens hem in heel Nederland. Hoe dat moet, ligt volgens Fijen voor het oprapen. Naar aanleiding van het boek dat hij hierover schreef praat hij met Andries Knevel. Ook hebben ze het over 'bidden'.

Eva Snoijink
Het is een lijvig, dik boek geworden, dat fotografe Eva Snoijink gemaakt heeft. En dat moet ook, want: "haar portretten van kinderen met het syndroom van Down mogen niet in de kast weggestopt worden. Ze mogen gezien worden!".
Dat is de boodschap die Snoijink met haar boek 'De Upside van Down' wil overbrengen. Het beeld dat de meeste mensen hebben van het Downsyndroom moet volgens haar bijgesteld worden. Met Andries Knevel praat ze hierover en legt uit wat haar portretten hier precies aan kunnen veranderen.

In deze uitzending van Het elfde uur was Bernard Wientjes te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel. Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Bernard Wientjes, Leo Fijen en Eva Snoijink werd uitgezonden op dinsdag 9 december door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie