Uitzending
Hart van Nederland - 8-4-2024

8-4-2024

Hart van Nederland

467 x bekeken | 0 reacties
6
Zwaargewonde en ravage op A13 bij Delft na bizarre crash
De ravage op de weg is groot na het ongeluk. Beeld: Persbureau MeterDe ravage op de weg is groot na het ongeluk. Beeld: Persbureau Meter

Een persoon is in de nacht van maandag op dinsdag zwaargewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de A13 bij Delft. Omstreeks 00.05 uur ging het ter hoogte van Delft mis toen een auto met volle snelheid door de vangrail vloog.

Wind speelt grote rol op 'frisse en onstuimge' dag
Na het mooie lenteweer van de afgelopen dagen, wordt het dinsdag onstuimig. De zon laat zich een stuk minder zien en koelt het af. Daarnaast gaat het flink waaien met mogelijk windkracht 8 aan de kust en kans op zware windstoten.

COA stevent af op maandlange overschrijding maximumcapaciteit Ter Apel
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) maakt de balans op van het aantal mensen dat de nacht heeft doorgebracht in het aanmeldcentrum in Ter Apel. Als dit er opnieuw meer dan 2000 zijn, hebben daar sinds 9 maart elke nacht te veel mensen geslapen, omdat het COA hen niet kon doorplaatsen naar andere plekken in het land.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 8 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie