Uitzending
Hart van Nederland - 3-4-2024

3-4-2024

Hart van Nederland

309 x bekeken | 0 reacties
6
Hondjes aangetroffen bij lichaam dode vrouw in bos Elsendorp
Wandelaars hebben in het bosgebied bij het Brabantse Elsendorp woensdagmiddag een lichaam van een overleden vrouw gevonden. Bij het lichaam zijn ook twee hondjes aangetroffen, vermoedelijk horen die bij de vrouw.

Rond 14.30 uur kreeg de politie een melding vanaf de Ripseweg in het bosgebied. De ter plaatse gekomen agenten hebben onderzoek verricht, maar de toedracht kon nog niet worden vastgesteld. Alle scenario's blijven open, aldus de politie. Een politiehelikopter heeft overzichtsfoto's van het bosgebied genomen.

Van der Burg: gemeenten mogen 'derdelanders' weren uit opvang Oekra´ners
Gemeenten die zijn gestopt met het opvangen van zogenoemde 'derdelanders' uit Oekra´ne vanaf 2 april "hebben dit rechtmatig en juist gedaan", meldt demissionair staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel) woensdagavond laat in een brief aan de gemeenten. Zij mogen hiermee doorgaan, aldus de bewindsman. Een uitspraak van de Raad van State van dinsdag doet daar volgens hem niets aan af.

Automobilist boort auto in pand dagbesteding en neemt vervolgens de benen
Een automobilist heeft in de nacht van woensdag donderdag voor een ravage gezorgd in Roosendaal. Met een auto reed de bestuurder een pand binnen van een dagbesteding, daarna sloeg de automobilist, per voet, op de vlucht.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 3 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie