Uitzending
Hart van Nederland - 7-4-2024

7-4-2024

Hart van Nederland

410 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Pas op de plaats na fraai lenteweekend: wisselvallige week voor de boeg
Na het fraaie lenteweekend moeten we deze week weer even pas op de plaats maken. Het belooft een grauwe en wisselvallige week te worden. Te beginnen met de maandagochtend. De dag begint grijs en grauw, er valt in groot deel van het land regen maar het is wel zacht voor de tijd van het jaar. In de ochtend ligt de temperatuur in vrijwel het hele land al op 10 graden of meer.

Twee agenten gewond nadat politieauto van de weg raakt in Bergeijk
In het Brabantse Bergeijk zijn twee politieagenten gewond naar het ziekenhuis gebracht nadat hun auto van de weg was geraakt. Dat meldt de politie Oost-Brabant op X. Het ongeluk gebeurde op de Borkelsedijk.

Danny woont op de 33e etage en is kapotte lift spuugzat: 'Bekaf na al die trappen!'
Bewoners van het luxe appartementencomplex 'The Roofs' in Den Haag zijn het zat. Al meer dan anderhalf jaar kampen zij met niet-functionerende liften en een gebrek aan veiligheid. Voor een huurprijs van rond de 1500 euro per maand, plus 160 euro voor een parkeerplek, verwachten zij beter.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 7 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie