Uitzending
Hart van Nederland - 6-4-2024

6-4-2024

Hart van Nederland

414 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Superieure Verstappen pakt winst in Japan
Max Verstappen heeft revanche genomen voor zijn mislukte optreden twee weken geleden in de Grote Prijs van AustraliŽ. De drievoudig wereldkampioen won ouderwets overtuigend de Grote Prijs van Japan.

Politieagent gewond bij actie op illegaal feest in Best
De politie in het Brabantse Best heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest beŽindigd. Dat werd gehouden in een voormalig sportcomplex aan de Maas en had honderden bezoekers getrokken.

Recordaantal opgezette dieren te zien in Natuurmuseum Frysl‚n voor NK Prepareren
Als je dierenliefhebber bent zegt dit nog niet veel over de manier waarop je van dieren houdt. Voor veel mensen zijn dode dieren net zo mooi als wanneer ze leven. Dat vinden mensen die dieren prepareren, oftewel opzetten, in ieder geval wel. In het Leeuwardse Natuurmuseum Frysl‚n stond deze kunstvorm dit weekend centraal met het NK Prepareren.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zaterdag 6 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie