Uitzending
Hart van Nederland - 4-4-2024

4-4-2024

Hart van Nederland

443 x bekeken | 0 reacties
6
Warm en zonnig lenteweekend voor de boeg met temperaturen tot 25 graden
De lente hangt in de lucht en we hebben een mooi lenteachtig weekend voor de boeg met temperaturen rond de 25 graden. Voordat het zo ver is hebben we vrijdagochtend eerst nog te maken met grijze wolkenvelden waaruit nog aardig wat neerslag kan vallen.

Driekwart jonge mannen grijpt niet in bij straatintimidatie tegen vrouwen
Iets meer dan de helft (53 procent) van de jongens en mannen tussen de 16 en 25 jaar oud heeft in het afgelopen jaar ongewenst seksueel gedrag gezien tegenover vrouwen. 77 procent van de jonge mannen deed of zei niets, de laatste keer dat zij daarvan getuige waren. Het ging hierbij vooral om nastaren, nafluiten en het naroepen van een vrouw.

Man bedreigt treinreiziger met vuurwapen, politie lost schot op Amersfoort Centraal
Een man is donderdagavond aangehouden op Amersfoort Centraal omdat hij in een trein een reiziger zou hebben bedreigd met een vuurwapen, meldt de politie.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op donderdag 4 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie