Uitzending
Hart van Nederland - 5-4-2024

5-4-2024

Hart van Nederland

505 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Broeder Joep is op sociale media een inspiratie voor de zorg
Billen afvegen, een katheter vervangen of simpelweg een spelletje spelen. Het komt allemaal voorbij in de video's van Broeder Joep. Op sociale media als TikTok en Instagram gaat de verzorgende IG viraal met zijn video's waarin Joep een uniek inkijkje geeft in de zorg. Hiermee wil hij laten zien hoe het er écht aan toegaat in het verzorgingshuis en wil hij vooroordelen wegnemen.

Wilders hekelt stijgende asielinstroom, wil 'nul concessies'
PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdag ondanks de radiostilte die de formerende partijen hebben afgesproken fel gereageerd op de stijging van het aantal asielzoekers dat de komende twee jaar naar Nederland komt volgens nieuwe prognoses van het demissionaire kabinet.

Grote brand verwoest sportkantine tijdens whiskeyproeverij in Hoogland
In de kantine van amateurvoetbalclub VV Hoogland in Hoogland is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote uitslaande brand uitgebroken. De brand ontstond toen leden van de club zalm en buikspek aan het roken waren in een rookkist tijdens een whiskeyproeverij. Dat vertelt voorzitter Nico Terschegget zaterdagochtend aan Hart van Nederland.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 5 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie