Uitzending
Hart van Nederland - 2-4-2024

2-4-2024

Hart van Nederland

389 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Honderden kinderen blootgesteld aan autismegenezing: 'Schrikbarende cijfers'
Met geschreeuw en geduw autisme verdrijven. Deze week lieten meerdere ouders aan de media weten dat hun kinderen zijn blootgesteld aan deze behandeling tijdens een verblijf op zorgboerderij United Souls in Wekerom. Uit cijfers blijkt het slechts het topje van de ijsberg te zijn.

Inflatie stijgt naar 3,1 procent in maart, vooral door hogere energie- en brandstofprijzen
Het leven is de afgelopen maand iets duurder geworden in Nederland. De inflatie is in maart gestegen naar 3,1 procent. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) in een snelle raming. Daarmee lag de inflatie hoger dan in februari. Toen werd het dagelijks leven 2,8 procent duurder in vergelijking met een jaar eerder. In januari was de inflatie nog 3,2 procent.

Na regen komt zonneschijn: ‘Eerste zomerse dag van het jaar verwacht’
Voor wie had gehoopt dat in april de lente echt van start kon gaan moet nog heel even geduld hebben, het wordt tot het weekend voornamelijk nat en bewolkt. Maar in het weekend slaat het helemaal om en kunnen we een ‘mogelijk warmterecord verwachten’.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 2 april door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie