Uitzending
Hart van Nederland - 10-3-2024

10-3-2024

Hart van Nederland

428 x bekeken | 0 reacties
6
Sam Hagens: 'Verspreekt Yeşilgöz zich over kabinetsformatie?'
Er lijkt schot te zitten in de kabinetsformatie. Vooral de partij van Pieter Omtzigt zou een stap hebben gezet. Nieuw Sociaal Contract (NSC) wil nu toch onderhandelen over deelname aan een mogelijk kabinet met PVV, VVD en BBB. Dilan Yeşilgöz denkt zelfs dat het mogelijk is dat er nog voor de zomer een kabinet is. Sam Hagens en Merel Ek bespreken het in de nieuwe aflevering van podcast Politiek Vandaag.

Dode vrouw in seniorenwoning Eindhoven, man aangehouden
Na een melding over een steekpartij heeft de politie zondagavond een overleden vrouw gevonden in een seniorenwoning in Eindhoven. Een man is aangehouden, laat de politie weten.

'Nog nooit gebeurd': Bas drukt bij hoog bedrag dat ook in zijn koffer blijkt te zitten
Bas heeft zondagavond in Miljoenenjacht voor een primeur gezorgd. Bas speelde met koffer nummer 25, een emotioneel getal voor hem en zijn moeder. Want het nummer heeft te maken met zijn overleden vader. Hij was er dan ook van overtuigd dat er een hoog bedrag in zou zitten.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op zondag 10 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie