Uitzending
Hart van Nederland - 7-3-2024

7-3-2024

Hart van Nederland

561 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Consumenten spendeerden recordbedrag aan aanbiedingen in supermarkten
Consumenten hebben vorig jaar in supermarkten een recordbedrag uitgegeven aan producten die met korting werden aangeboden. Uit een analyse van marktonderzoeker Circana blijkt dat bijna een kwart van de totale omzet van 25 miljard euro afkomstig was van producten die in de aanbieding waren, meldt de NOS.

Kamer kijkt naar NS om duurdere kaartjes te voorkomen
Moet de overheid opnieuw geld geven aan de NS om te voorkomen dat treinkaartjes duurder worden? Een meerderheid van de Tweede Kamer ziet dat niet zonder meer zitten, bleek donderdag in een commissiedebat.

Brief school Nijmegen schiet in verkeerde keelgat: 'Niet eten en drinken vanwege Ramadan'
Een brief naar de ouders van leerlingen van het Mondial College in Nijmegen is in het verkeerde keelgat gevallen. De school deelde middels de brief mee dat de leerlingen tijdens de heen- en terugreis naar het schooluitje niet mogen eten of drinken vanwege de Ramandan.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op donderdag 7 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie