Uitzending
Hart van Nederland - 6-3-2024

6-3-2024

Hart van Nederland

417 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Surinaamse politie vindt 600 kilo coca´ne in vliegtuig met bestemming Amsterdam
Een speciaal opsporingsteam heeft 593 kilo coca´ne gevonden in een vliegtuig van Surinam Airways met bestemming Amsterdam. Het vliegtuig is na een urenlange vertraging woensdagavond lokale tijd alsnog vertrokken van de Internationale Johan Adolf Pengel Luchthaven.

Drama in Je Huis op Orde: 'Wat heftig, ze hebben echt nooit opgeruimd'
Het nieuwe seizoen van Je Huis op Orde is weer begonnen. In de aflevering van woensdag gaat presentator Viktor Brand op bezoek bij John, DaniŰlle en hun zoon Cas. Zoon Cas, die 11 jaar oud is, schaamt zich helemaal kapot voor alle rommel in huis. Ook Viktor schrikt erg wanneer hij het huis van het gezin ziet. "Wat heftig, ze hebben gewoon nooit opgeruimd."

Dirk roept walnoten terug: allergeen walnoot niet op etiket
Supermarkt Dirk haalt per direct 1Bite Gepelde walnoten uit de schappen. Dat meldt de supermarktketen op haar website. Na controle bleek dat op het etiket een wel heel belangrijk allergeen ontbrak: walnoot.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op woensdag 6 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie