Uitzending
Hart van Nederland - 12-3-2024

12-3-2024

Hart van Nederland

428 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
Na de crompouce is nu de 'crookie' een grote hit: zo maak je 'm zelf
De meeste mensen zullen zich de crompouce nog wel herinneren. Het gebakje, dat een combinatie is van een croissant en een tompouce, werd vorig jaar een grote hit op sociale media. Bakkerijen lagen vol met de populaire snack. Inmiddels is de crompouce steeds meer naar de achtergrond verdwenen en heeft het plaatsgemaakt voor een nieuw, opmerkelijk gebakje: de crookie.

Op-en-top lenteweer lonkt: morgen zelfs 19 graden verwacht
De lente hangt in de lucht. Qua temperaturen begint het daar woensdag al op te lijken, ook al doet de zon nog niet zo goed mee. Donderdag wordt het echt lente, want op sommige plekken kan het zelfs 19 graden worden.

De vonken vliegen ervanaf: jonge lassers gaan strijd aan om landelijke titel
Nog altijd is het lastig om goede lassers te vinden. De vraag ernaar is enorm, maar een geschikte lasser vinden wordt steeds lastiger. En dat zou in de toekomst tot problemen kunnen leiden. Om het beroep wat meer in de spotlight te zetten en jonge aanwas te enthousiasmeren voor het lassen, worden dit jaar vijf regionale laswedstrijden georganiseerd.

Informateur Kim Putters: volgende stap vorming kabinet kan worden gezet
Volgens informateur Kim Putters hebben de gesprekken met de partijleiders van PVV, VVD, NSC en BBB tot resultaat geleid. Er kan nu een volgende stap in de vorming van een nieuw kabinet worden gezet. Dat zei Putters na afloop van twee dagen van gesprekken op het Hilversumse landgoed de Zwaluwenberg.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op dinsdag 12 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie