Uitzending
Hart van Nederland - 11-3-2024

11-3-2024

Hart van Nederland

403 x bekeken | 0 reacties
6
Bauke Vaatstra (85), vader van vermoorde Marianne (16), overleden
Bauke Vaatstra, de vader van de in 1999 vermoorde Marianna Vaatstra, is vorige week dinsdag op 85-jarige leeftijd overleden. Dat meldt Omrop Fryslân. Begin dit jaar werd longkanker in een vergevorderd stadium bij hem vastgesteld. Vaatstra is maandag in besloten kring begraven, naast het graf van zijn dochter.

Joy Beune blikt terug op klinkende overwinning: 'Kon niet eens meer juichen'
Bij Joy Beune is het besef binnengekomen hoe bijzonder haar overwinning van zondag is. Een dag na haar debuut op het WK allround waar ze de wereldtitel veroverde blikt Beune bij Hart van Nederland terug op haar overwinning. "Op het moment dat ik won was ik helemaal verdoofd, ik probeerde wel te juichen, maar kwam niet eens meer overeind."

Ramadan bij Haarlemse eettent, ook niet-moslims doen mee
In de nacht van zondag op maandag begint de Ramadan, de heilige maand in de islam, die bekendstaat als de vastenmaand. Het wordt van alle gezonde moslims verwacht dat zij hieraan meedoen, maar ook sommige niet-moslims kiezen er tegenwoordig voor om dit te doen.

Warme lentedag op komst: geniet van het zonnetje zolang het kan
Na een paar wisselvallige dagen komt er een heuse lentedag aan. Donderdag overheerst de zon en kan het plaatselijk zelfs 18 graden worden.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op maandag 11 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie