Uitzending
Hart van Nederland - 14-3-2024

14-3-2024

Hart van Nederland

464 x bekeken | 0 reacties
6
Bekijk direct de belangrijkste fragmenten:
McDonald's kampt met wereldwijde storing, ook restaurants in Nederland dicht
Fastfoodketen McDonald's kampt met een wereldwijde ICT-storing. In Nederland zijn de kassa's en de bestelzuilen niet te gebruiken, waardoor klanten niets kunnen bestellen. Volgens een woordvoerder is onbekend hoeveel filialen zijn getroffen. In Nederland heeft McDonald's ruim 260 restaurants.

Eindhoven Airport in 2027 vijf maanden dicht voor megarenovatie
Eindhoven Airport gaat vanaf februari 2027 vijf maanden dicht. De start-en-landingsbaan moeten worden gerenoveerd. Dat heeft de directie van de luchthaven laten weten.

Bezoekers concert Joost Klein lyrisch over eerste liveoptreden Europapa
Joost Klein heeft donderdagavond, op het eerste concert na de presentatie van zijn hit Europapa, opnames gemaakt terwijl hij het lied zong. De 26-jarige artiest zong het lied tweemaal. Hij opende de show ermee, en zong het later nog een keer, toen hij in het midden van de zaal stond.

Consumentenwaakhond waarschuwt: ‘Sluit geen energiecontract af via de telefoon'
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) roept mensen op om telefonisch geen energiecontract af te sluiten. Dat meldt het AD vrijdagochtend. De consumentenwaakhond waarschuwt dat klanten dan mogelijk te veel betalen. Daarom vindt ACM dat er een verbod moet komen op telefonische verkoop.

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op donderdag 14 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie