Uitzending
Hart van Nederland - 15-3-2024

15-3-2024

Hart van Nederland

437 x bekeken | 0 reacties
6
Ellen verloor haar zoon aan mazelen: 'Vaccineer je kind alsjeblieft, je leven wordt horror'
De mazelenuitbraak is het gevolg van de lage vaccinatiegraad en dat is iets wat Ellen Kielenstijn lastig vindt om te horen. Haar zoon Anand overleed na een ziektebed van twaalf jaar aan de gevolgen van mazelen. "Mensen weten niet wat ze hun kind en zichzelf aandoen."

Transavia vreest dat vliegtickets mogelijk nóg duurder worden: 'Alleen nog voor de rijken'
Transavia vreest veel duurdere vliegtickets als het plan voor een nachtsluiting van Schiphol doorgaat. "We gaan dan toe naar een exclusieve samenleving, dat is waar Schiphol voor staat met dit plan. Vliegen is dan alleen voor de rijkeren weggelegd", heeft topman Marcel de Nooijer gezegd in gesprek met De Telegraaf.

Greenpeace start kort geding tegen Nederlandse overheid om stikstofuitstoot
Greenpeace spant een kort geding aan tegen de Nederlandse overheid om snel de stikstofuitstoot te verminderen. Er loopt al maanden een rechtszaak van Greenpeace om het Nederlandse stikstofbeleid, maar als de staat pas na het vonnis in die zaak in actie komt, is dat volgens de milieuorganisatie "te laat".

De presentatie was in handen van Wolter Klok, Maarten Steendam, Marlayne Sahupala, Sandra Schuurhof, Annemarie Bruning, Mirella van Markus, Evelien de Bruijn, Nikki Herr, Nadya Sewradj, Marijke Ketel, Celine Huijsmans en Anneloes Mullink. Deze uitzending van het programma Hart van Nederland werd uitgezonden op vrijdag 15 maart door SBS6.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie